Serieuze Zaken®

Creatief bureau voor belangrijk werk

Kennis is
een open
boek

aternio is een full service advieskantoor in finance en legal. Hun bijzonder uitgebreide databank aan vakgerelateerde blogs en interessante juridische en financiële topics wordt gelezen, gedeeld en gewaardeerd door de hele sector. Van de meest gelezen artikels van het voorbije jaar maakt aternio telkens een gebundeld werk, samen met hun visie op de toekomst en een aantal interviews met klanten, tot een compleet jaarboek.

Net als de aternio website is het jaarboek naast een etalage van hun kennis en knowhow ook een vertegenwoordiger van hun huisstijl: gedurfd en atypisch in vorm en boodschap. Het boek toont een evolutie door de jaren heen, een continu veranderlijk proces dat een spiegel wil zijn voor de onderneming die ze uitgeeft.

Noem het een naslagwerk, een kijkje in de keuken of een bron van inspiratie. Het jaarboek van dit kennisbedrijf staat steevast in de boekenkast bij iedereen die graag durft ondernemen.

De ongewone fotografie die eigenlijk heel gewone dingen toont, de persoonlijke toetsen van de mensen die bij aternio werken en het hagelwitte Heaven42 papier zijn er allemaal om dezelfde reden: we willen dit absoluut niet vormgeven als het duffe boekje van een blauwgrijs accountantskantoor.