Serieuze Zaken®

Creatief bureau voor belangrijk werk

Wear your axent

Axent staat voor het geven van persoonlijkheid, herkenbaarheid en beleving binnen een professioneel kader. Ze leggen het Axent op uw professionele werkkledij door het bedrukken of borduren van uw logo in hun eigen atelier. Vanuit hun doorgedreven ervaring met de meest comfortabele werkkledij analyseren ze samen met u de behoeften van uw personeel.

We leggen de focus van het merk op mensen, meer specifiek spelen we in op wat elk mens uniek maakt. Daarin gaan we voor karakteristieke foto’s, portretten van werkende mensen die allemaal dezelfde sfeer uitademen: authenticiteit en emotie, elk op zijn eigen manier binnen zijn eigen kader. Dat combineren we met een aantal verschillende slagzinnen met telkens dezelfde structuur. 

Bekijk de website van Axent hier: https://axentworkwear.be/

We maken in de copy ook gebruik van de achterliggende betekenis van de merknaam om het geheel nog meer zin te geven. Zo wordt het merk Axent gekoppeld aan de boodschap die het merk moet verkondigen: vind je persoonlijkheid, je eigenheid en karakter binnen je job en draag dat heel bewust en met trots uit.