Serieuze Zaken®

Creatief bureau voor belangrijk werk

Much more
than an
office

Het Landhuis, een iconisch gebouw met een rijk en veelzijdig verleden op de markt van Sint-Niklaas, wordt een opmerkelijk ondernemerscentrum. Met kantoren, werkplekken en vergaderruimtes is dit een inspirerende, creatieve ruimte voor en door ondernemers.

De eigenheid van het nieuwe Landhuis is echter heel bijzonder: Soep&Zoet nestelt zich op het gelijkvloers, dus hier wordt niet enkel gewerkt. Met heerlijk ontbijt, lekkere lunches en verfrissende drankjes op het terras is dit dé hotspot in het hart van Sint-Niklaas. Een allesomvattend concept van samen werken, netwerken, ontmoeten, feesten, genieten, eten en drinken.

Eén ontwerp is niet genoeg. Hier moet gelaagdheid in zitten, een oneindig aantal verhalen die zowel bekend als onbekend kunnen klinken. Op een iconische manier verteld, net als het pand zelf. We hebben meer dan 100 geometrische iconen ontwikkeld volgens een raster dat alles verbindt met elkaar. In compositie tonen ze de ongelooflijke veelzijdigheid van deze plek, elk op zichzelf wijzen ze op een specifiek element van zijn complexe karakter.

Binnen deze iconische stijl komt het Landhuis tot leven en toont het de sterke persoonlijkheid van zijn unieke concept. In de eigenheid van elk icoon zit eenheid, samenhang. Een verhaal zo apart, heeft een stijl nodig die onmiskenbaar is. Bekijk de website van het landhuis hier: https://www.landhuis.be/.